suunnistus

KESKILAAKSO RASTIT 2016

Inkeroisten Terho, Kouvolan Suunnistajat ja Keskilaakso-lehti järjestävät kuntorasteja huhtikuusta lokakuuhun keskiviikkoisin eri puolilla entistä Anjalankosken aluetta.

Tapahtumat ovat avoimia kaikille halukkaille. Iltarastit eivät ole kilpailu. Rasteja voi etsiä rauhallisesti kävellen, kesäilloista nauttien, tai juosten, kukin kuntonsa ja taitonsa mukaan. Vasta-alkajia neuvomme alkuun, kysykää opastusta järjestäjiltä.

Reittihärveli, kartat ym.

mämmälän pitkä - Avoin kans. suunnistuskilpailu 22.8.2015

Eero menestynyt SM-kisoissa.

H75 SM-hiihtosuunnistus, pitkät matkat 7.3.2015 Kouvolassa.
1Eero SaloInkeroisten Terho38:32 
2Jaakko AlalahtiOulun NMKY:n Urheilijat39:29+36
3Toivo RyyppöJoutsenon Kullervo40:25+1:32 
4Veijo TahvanainenPäijät-Rasti42:41+3:48 
5Mikko HouniEpilän Esa42:51+3:58
6Matti KeskinenTikkakosken Suunnistajat42:55+4:02
7Reino ÖsterbergLeppävaaran Sisu45:20+6:27
8Reijo OjaNivalan Urheilijat45:30+6:37
9Olavi ErkkiläPäijät-Rasti48:46+9:53 
10Eero KakkolaJoutsenon Kullervo51:29+12:36 
H75 SM-hiihtosuunnistus, sprinttimatkat, Padasjoella 31.1.2015.
1Eero SaloInkeroisten Terho11:32
2Mauri SuorajärviSK Pohjantähti12:26+54
3Toivo RyyppöJoutsenon Kullervo12:28+56
4Matti KeskinenTikkakosken Suunnistajat13:26+01:54
5Jaakko AlalahtiOulun NMKY:n Urheilijat 13:38+02:06
6Pentti KarppinenRastivarsat14:21+02:49
7Mikko HouniEpilän Esa14:40+03:08
8Tarmo SalmiJoutsenon Kullervo15:25+03:53
9Armo PasonenOK7716:58+05:26
10Reino ÖsterbergLeppävaaran Sisu17:23+05:51
11Heikki SulanderSahalahden Kunto19:39+08:07

Terhon 100-vuotissuunnistuskisat 4.10.2014

Terho järjesti avoimet suunnistuskisat Inkeroisissa lokakuun alussa.

Kisa myös reittihärvelissä.